Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Blossoms in Bloom

Deze week is het een spannende week voor ons Demo’s : de nieuwe jaarcatalogus komt dan uit voor ons. Geen idee welke sets er uitgaan (snik) en wat er voor moois nieuws bijkomt ( yeah).

Wat we zeker weten wat er uitgaat zijn de In Colors 2019-2021. Hiervan ga ik Pretty Peacock en Seaside Spray het meeste missen. Dus ik hoop op 5 mooie nieuwe In Colors.

Het Makkelijke Maandag Kaartje is dus ook in Pretty Peacock. Ik heb de grote stempel van Blossoms in Bloom op een blad van mijn Stamparatus gedaan en op een mat van Basic White gestempeld met Pretty Peacock inkt. De hartjes van de bloemen heb ik met de hand gestempeld. En de randen heb ik met inkt en een Blending Brush een kleurtje gegeven. Dit geplakt op een basiskaart in Pretty Peacock , een tekst erbij uit de Van Alles Wat Stempelset en mijn kaartje is klaar.

Heel eenvoudig maar daarom ook zo mooi, en met een duidelijke boodschap. Wil jij deze kleuren inkt, markers en cardstock of refills nog hebben dan zou ik ze nu snel bestellen want op is op! Mail mij op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s