Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: happy mistakes

Van de week liet ik jullie het kaartje voor mijn buurmeisje zien. Het model met de geheime vakjes. Ik was zo druk bezig dat ik het strookjes Dsp en de 2 verborgen middenstukken verkeerd geplakt had. Gelukkig kon ik het oplossen en kreeg de kaart een mooi versierde achterkant.

Het kaartje met de andere afbeelding kon ik er gelukkig uitschuiven. Deze heb ik nu gebruikt op het kaartje van vandaag.

Gewoon een standaard basis kaart, een mat van Dsp ( de achterkant van de pootjes) en het kaartje op dimensionals. Klaar! I love happy mistakes. Fouten maken doen we niet we creëren mogelijkheden hihi.

Deze set Hot Dog en het Playful Pets Dsp kun je nog gewoon bij mij bestellen. Via madebyinepie@ gmail.com of via mijn webshop madebyinepie.stampinup.net

Hier vindt je ook de uitlopende producten die je nu nog kunt bestellen maar op is op. Sommige sets zijn met korting dus die zullen snel gaan.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s