Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie Zo Zaterdag: weekoverzicht hondjes en bloemen en vlinders

En weer is een week voorbij gevlogen. Gisteren was het nog heerlijk in de zon en kon ik mijn water fontein uitproberen.

En vannacht storm en vanochtend hagel. Ja Maart roert zijn staart.

Gelukkig schijnt de zon nu weer. Willem is boodschappen doen en ik ga nog gauw wat projecten afmaken. Het project van de teamdag en van de Sol van afgelopen week wil ik nog afmaken. Anders blijven ze maar liggen en dat is zonde want ze zijn zo leuk. Maar soms moet je iets even wegleggen en dan krijg je weer inspiratie.

Heb je zelf nog producten nodig of wil je een nieuwe leuke hobby? Ik help jou graag met de aanschaf van de basisproducten. Hier komt mijn jarenlange ervaring goed van pas. Mail mij maar op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:diverse, Doosjes, kaarten, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s