Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: strookjes cardstock eieren

Ik had heel veel strookjes cardstock liggen van voorgaande projecten. En die heb ik op een stuk cardstock geplakt en daarna met de Layering Ovals er paaseieren uitgestanst. De Layering Ovals gaan helaas ook niet mee naar de nieuwe catalogus dus wees er snel bij om die nog gauw te bestellen.

Verassende kleurencombinatie he? Maar ik vind het erg mooi geworden. Met de Small Bloom punch heb ik de bloempjes geponst. En nog wat vogeltjes en takjes erbij en dit alles op een mat Gorgeous Grape geplakt die ik uitgestanst heb met de Stitched Rectangles. De Higland Heather basiskaart heb ik een extra rillijn gegeven voor deze eenvoudige funfold.

Ook de binnenkant met een vogeltje versierd en mijn mooie Paaskaart is klaar.

Deze blog komt wat laat online want ik heb eerst de nieuwe catalogus bewondert, daarna de stempelsets van mijn plank gehaald die helaas niet mee over gaan naar de nieuwe catalogus. Daar werd ik een beetje verdrietig van dus lekker naar de markt gefietst en in de zon gelopen. Thuis nog even een duik in de jacuzzi genomen en daarna voor het eten gezorgd en gegeten. En toen oeps bijna mijn blog vergeten. De Small Blooms pons gaat er uit en kost nu maar €9,60 ipv €16,00 en wil je deze nog bestellen mail mij dan op madebyinepie@ gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s