Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampinā€™ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: paashangers

Zijn ze niet schattig deze paashangers? Easy Peasy: konijntje gestempeld, ingekleurd met mijn Stampin Blends en uitgeknipt met mijn paper snips. Met de Layering Ovals ( wat ga ik die missenšŸ˜ž) een eivorm uitgestanst en daar het konijntje opgeplakt.

En natuurlijk buiten in de zon gedaan. Zo genieten, de vogeltjes gaven een mooi concert, heerlijk om weer buiten te zitten.

Twee paaseitjes erin mooi lint eraan en ik had een leuk cadeau voor mijn vriendin, haar man en zoon. Het zijn de kleine dingen die het doen.

De stempelset Springtime Joy https://www.stampinup.nl/products/springtime-joy-cling-stamp-set en het mooie Polka Dot Tule Ribbon gaan helaas ook met pensioen ( Retire) dus wil je deze nog bestellen, doe het dan snel. Deze set gebruikte ik ook om schattige geboortekaartjes te maken. Mail mij op Madebyinepie@gmail.com dan help ik jou graag.

Liefs Ine

Categorieën:Dies, Doosjes, Stampin Cut & Emboss Machine, Stampin'Blends

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s