Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: lange boswandeling/ heidewandeling gemaakt.

Wat wonen wij toch mooi hier in Geldrop. Binnen een mum van tijd zitten we in de bossen of op de hei. Vandaag 10 km gewandeld, genoten van de natuur, de zon en de onverwachte ontmoetingen met bv een fazant en meneer Ruud ( een onbekende man die we bij een ven ontmoette) die ons van alles over de natuur vertelde en mooie foto’s liet zien van bv de blinde bij( wat helemaal geen bij is) en een strontvlieg ( man en vrouw). We hebben van hem geleerd dat je dat verschil kunt zien door de afstand van de ogen( bij een vrouwtje zit er meer ruimte tussen. En meneer Ruud met zijn hond Frodo wist ons ook meteen te vertellen dat de schommel die ik zocht door de buitenschoolse opvang was opgehangen. Ik verdwaal namelijk heel snel en had toch een verkeerde afslag genomen.

Willem vond het toch heel knap van mij en de plek ook erg mooi. Daarna nog de vennen mooi gefotografeerd in de zon.

En zowaar het elfen huisje weer gevonden . Willem vond het ook super leuk want je moet goed kijken om het huisje te zien. Het kabouter huis was helaas omgehakt.

We zagen onverwachts nog een fazant, een roodborstje en genoten van de vogel concerten. Toen we thuis kwamen veranderde het weer dus blij dat we gegaan zijn en nog van het mooie weer hebben genoten. Met Pasen wordt het helaas minder mooi weer. Dus dan maar zorgen dat binnen het zonnetje schijnt ( of de open haard haha)

Het kaartje van vandaag heb ik al een tijdje terug gemaakt. En gisteren aan mijn vriendin gegeven samen met de eitjes.

Het is een ontwerp dat ik al eerder heb gemaakt waarbij je een draadje tussen twee stukken papier lijmt en het dus kan draaien. Aan de ene kant het leuke konijntje aan de andere kant het mandje allebei uit de set Springtime Joy.

Nog wat bloempjes erbij en het kuikentje en wat spetters gestempeld en mijn kaartje was klaar.

Binnenkant

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s