Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: nieuwe catalogus en brochures zijn binnen en weekoverzicht

Deze week was er 1 met vreugde en verdriet. Vreugde om de nieuwe catalogus met de nieuwe producten maar ook verdriet om wat helaas verdwijnt. Wij als demo’s moeten onze planken dan leeghalen met de RETIRED producten. En dat was deze keer best veel. Ook heel veel ponsen, jammer want dat werkt juist zo makkelijk en snel. Ze zijn nog te koop maar op is op.

Vandaag kreeg ik de Brochures binnen met alle Nederlandse Stempelsets. Dat vinden wij voor onze klanten fijner en hebben we als team besteld. En hoe leuk is het dan als jouw lief vriendinnetje er een leuk briefje bij doet tijdens het inpakken.

De jaarcatalogussen heb ik besteld en wat veel mensen niet weten is dat wij die en de brochures zelf moeten kopen. Mijn klanten krijgen deze gratis en ook de verzendkosten neem ik voor mijn rekening dat is de extra service die ik aan mijn klanten verleen. Ben jij nog geen klant dan reken ik €10,00 voor de toezending van de brochure en catalogus waar ik altijd een leuk pakket van maak met bv een mooie kaart als extraatje. Deze €10,00 trek ik af van jouw eerste bestelling van minimaal €30,00. Wil jij hier gebruik van maken, mail mij dan op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s