Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: je zorgen maken is net als schommelen, het houdt je bezig maar je komt nergens.

Mooie quote maar helaas weet ik vaak het stoppen met zorgen maken knopje niet te vinden. Ik weet dat ik er niks mee opschiet maar toch. Hebben jullie dat ook?

Willem is hier veel beter in maar misschien is dit wel man eigen en je zorgen maken meer een vrouwen ding. Dus in plaats van schommelen kan ik beter gaan wandelen want dan kom ik nog ergens haha. En kan ik mijn hoofd leeg maken en genieten van al het moois om ons heen.

Vandaag is het eerste paasdag, de tafel is mooi versierd voor de Brunch. De eitjes heb ik gekleurd met stempels en Stampin Write Markers. Ziet er meteen gezelliger uit dan gewone witte eitjes. Straks gaan we of wandelen of spelletjes doen. Gewoon lekker genieten dus. Ik wens jullie allemaal een fijne pasen toe.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s