Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: tweede Paasdag

Vandaag was het echt :April doet wat hij wil. Sneeuw, zon en onweer wisselen elkaar af. Na de heerlijke en gezellige brunch zijn Willem en ik naar het graf van Pieter gewandeld want ik had nog een mooi paas bloemstuk voor hem gekocht. We liepen in de zon heen en in de sneeuw terug. Daarna scheen de zon weer en kon ik gewoon in mijn blouse buiten staan.

Mijn fonteintje op zonne-energie deed goed zijn best. Ik heb hem toch maar in de vijver gelegd want mijn bakje water was steeds leeg.

Veel spelletjes gedaan en nog even gauw dit kaartje gestempeld. Past wel bij dit weer. Jammer dat deze Under My Umbrella set ook verdwijnt. Was erg makkelijk met de bijbehorende pons.

De bloempjes op de laarzen heb ik uitgeknipt en met dimensionals opgeplakt. Omdat er een vlekje zat heb ik er nog Pastels Pearls opgeplakt. Hihi zo ziet niemand dat vlekje nog. Nog wat Rhinestones als hart van de bloempjes. En klaar is mijn Makkelijke Maandag kaartje.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s