Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: vlinderkaart

Ik had nog vlinders over van oudere projecten en die heb ik op deze kaart gebruikt. De kaart is voor een kleuren challenge: gebruik Bermuda Bay Coastal Cabana en Magenta Madness. Hoe kan ik nu niet meedoen aan een challenge met 2 van mijn lievelings kleuren.

Ik heb de Right Triangle stempelset helaas te weinig gebruikt want deze gaat ook met pensioen,gelukkig gaan de Stitched triangels stansen wel mee naar de nieuwe jaarcatalogus.

Ook de kleine gestempelde bloempjes komen uit de set. De zilver ge-embossde vlinder heb ik ingekleurd met de Magenta Madness Stampin Blends. Zo valt hij goed op. Ik zou deze kleuren combinatie nooit zelf hebben gekozen dus dat is het leuke van challenges. Want met de gekleurde enameldots in Magenta Madness vind ik het een mooi kaartje geworden. Hier gaat iemand vast heel blij van worden.

Liefs Ine

Categorieën:Embossen, kaarten, kaarten maken

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s