Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: is het een doosje, is het een kaart of een kijkdoosje?

Een paar weken terug hadden we weer een leuke Sol in ons team, deze keer gaf mijn vriendin Danielle Kassing ons steeds een aanwijzing en maakten we een theaterkaart. Super leuk maar stiekem best lastig. Zeker omdat je niet weet wat het wordt had ik bijvoorbeeld best wel druk Dsp uitgekozen wat ik normaal niet voor dit model zou hebben gedaan.

Zo is het kaartje dicht.

Het versieren was wel erg leuk en ik ben toch tevreden met het eindresultaat.

Deze kaart krijgt onze zoon Teun omdat hij nu ook zijn P heeft gehaald van de Speco.

Dit is mijn tweede uitvoering, wel weer met zee dieren.

Superleuke kaarten maar ik zou ze wel gewoon geven en niet opsturen want hier moeten echt wel minimaal 2 postzegels op en ik weet niet of ze heel aankomen en dat zou zonde zijn van al je werk.

De Whale Done stempelset met bijbehorende pons blijft gelukkig in de jaarcatalogus dus zul je hem hier vast nog wel voorbij zien zwemmen. Wil jij deze bestellen dan heb je nu nog een 10% bundel voordeel op de stempelset en pons samen. Mail mij op Madebyinepie@gmail.com.

Ik ga 13 april een bestelling plaatsen want dan kun je namelijk de nieuwe Paper Pumpkin Box bestellen. In deze box zit al het materiaal om 9 kaarten te maken. Hij heet de Bouquet Of Hope en is perfect om iemand een hart onder de riem te steken. Het enige wat niet in de box zit is een clear block D. Wil je dus aan een nieuwe hobby beginnen is dit een perfecte doos. Voor € 26,00 ( en bezorgkosten) kun je meteen aan de slag en 9 prachtige kaarten maken. Enveloppen en versieringen zitten er gewoon al bij. Een stempelset, inkspot en lijm zit er ook bij. Al adviseer ik altijd om een potje Liquid Glue mee te bestellen want dat werkt fijner en heb je nog heel lang plezier van. Mocht je een nieuwe klant zijn en deze box bestellen met daarbij de liquid glue en Clear Blok D dan betaal je € 42,50 en krijg je, als je dat wilt gratis van mij de allernieuwste jaarcatalogus en Nederlandse stempelset Brochure plus extra’s thuis gestuurd. Het is ook super leuk om die box samen met je zus of vriendin of moeder te maken. Lekker gezellig samen knutselen. Laat maar weten of ik jou op mijn lijst moet zetten.

Liefs Ine

Product lijst:
Clear Block D
[118485]
€ 10,50

Categorieën:Doosjes

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s