Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: kangaroo kaartje

Ik blijf de Kangaroo & Company een geweldige set vinden. Zo jammer dat hij eruit gaat. De bijbehorende stansenset is ook zo gaaf. In de buidel van mama zit al een sneetje gestanst zodat je de kleine kangaroo er zo in kan schuiven.

Ik heb een klein gleufje bij zijn pootjes gemaakt zodat het net is alsof hij de brief vasthoudt. Super schattig toch? Om de kaart iets stoerder te maken heb ik de Brick & Mortar Embossing folder gebruikt. Alles ingekleurd met de Stampin Blends en uitgestanst met de stansen: easy peasy. Ik hou ervan.

Hier gaat iemand weer heel blij van worden. Wil jij deze bundel nog in je bezit krijgen mail mij dan op Madebyinepie@gmail.com

Vandaag was ik heel druk met de voorbereidingen van de Facebook hop voor morgen. Ik heb een super leuk project gemaakt en mijn teamgenootjes ook, we zijn met 19 in totaal dus genoeg inspiratie voor jullie. We beginnen om 9.00 uur en je kunt starten vanaf mijn Facebook pagina en doorhoppen naar de anderen. Tot morgen,

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, Embossen, kaarten, kaarten maken

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s