Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Facebook hop the Lovely Stampers

Vandaag is onze maandelijkse Facebook hop: 19 dames doen mee dus een schat aan inspiratie ligt op jullie te wachten. Mijn bijdrage is deze schattige Pop & Flip kaartje met het Snailed It slakje en Snail Mail Dsp.

Ik zag dit model bij Dawn’s Stamping Thoughts maar ik heb er zelf een vierkante versie van gemaakt en in centimeters.

Het slakje popt dus op en flipt om zodat hij blijft staan : super leuk toch?

Hier zie je het mechanisme zitten. Ik heb er een video tutorial van gemaakt. In het filmpje laat ik ook andere kaartjes zien want het werkt verslavend. Ook de grote versie laat ik zien en deze heb ik omgerekend naar centimeters en op basis van onze A4 die een andere maat heeft dan in Amerika.

Hier zijn de maten voor het vierkante kaartje uit de video.

  • Cardstock basiskaart 20 cm bij 10 cm score op 10 cm
  • Dsp: 9,5 cm bij 9,5 cm
  • Whisper white of Basic White van 9,5 cm bij 9,5 cm
  • Cardstock voor het mechanisme: 8 cm bij 6 cm score op 2,4 en 6 cm
  • Strookje cardstock voor het mechanisme: 2 cm bij 5,5 cm score op 3 cm

Je kunt 2 kaartjes maken uit 1 A4 cardstock.

Ik heb de Stitched Dies gebruikt maar deze gaan helaas niet mee naar de nieuwe catalogus. Ik raad iedereen deze stansen aan. Deze gebruik ik echt het allermeest. Bestel ze nog snel bij mij voordat het te laat is want op =op.

Omdat dit anders zo’n lange blog wordt en jullie nog langs mijn teamgenootjes willen hoppen. Schrijf ik zondag de maten van de grote kaart hier neer. Hier alvast een sneak peek van een kaart. In mijn YouTube filmpje zie je de andere kaarten.

Veel plezier met hoppen je kunt op mijn Facebook pagina Madebyinepie beginnen.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken

Tags:,

2 antwoorden

  1. Waar kan ik de maten vinden voor de grootte kaart

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s