Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Beautyful World kaart

CLINGSTEMPELSET BEAUTIFUL WORLD (ENGELS)

Deze set ga ik echt missen. Een mooie mannenset maar ook voor vakanties en reizen. Ook een set die je bij scrapbooken kunt gebruiken. Maar helaas gaat hij niet mee naar de nieuwe jaarcatalogus. Hij is nu in de aanbieding van € 28,00 voor 25,20

De basiskaart is 14,9 cm bij 21 cm ( een half A4) en wordt gerild en gevouwen op 10,5 cm. Daarop heb ik een stuk crumb cake cardstock geplakt van 9,5 cm bij 13,9 cm die ik eerst met het kompas heb bestempeld. Lekker willekeurig gestempeld, dat vind ik heerlijk om te doen.

Toen een stuk Basic White gesneden van 7,5 cm bij 11,9 cm en daar heb ik de wereldbol en standaard op gestempeld en de mooie tekst. Met een spons dauber de randen gesponst om het een beetje oud effect gegeven. Zo heb je gemakkelijk snel een mannenkaart gemaakt.

Morgen is het 13 april en kun je de geweldige The Bouquet of Hope Paper Pumpkin kit bij mij bestellen. Deze geweldige kit waarin alles zit om 9 kaarten met bijpassende enveloppen te maken kost maar € 26,00. In deze moeilijke tijden kunnen deze kaartjes troost bieden. En jij maakt tijdens het knutselen je hoofd leeg. Of knutsel samen met een vriendin, je moeder of zus. Het enige wat niet in de kit zit is een stempelblok. Hee laat ik die toevallig ook verkopen hihi. En natuurlijk liquid glue want dat vind ik toch fijner werken dan de lijmdotjes die erin zitten. Ik heb al bestellingen binnen voor deze set dus mail me jou bestelling door dan weet je zeker dat je deze fantastische kit geleverd krijgt. Want Op = Op !

Mail mij op madebyinepie@gmail.com en ik help jou graag.

Liefs Ine

Categorieën:kaarten maken, Makkelijke Maandag, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s