Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Mannenkaart met de set: Game On

Vandaag heb ik geen Dies of ponsen gebruikt. Maar ik wil de komende tijd stempelsets of bundels die niet meer in de jaarcatalogus terugkomen nog wat liefde en aandacht geven. Zoals ook deze mooie mannen set Game On.

CLINGSTEMPELSET GAME ON (ENGELS)

Ik heb eigenlijk het zelfde gedaan als het kaartje van gisteren. Basic White basiskaart van 21cm bij 14,9 cm gerild en gevouwen op 10,5 cm. Een mat van Crumb Cake cardstock bestempeld met Crumb Cake inkt: lekker willekeurig.

Een stuk Basic White van 7,5 cm bij 10,9 cm bestempeld en de randen gesponst. Ook de witte basiskaart heb ik nu aan de randen gesponst. Ik heb een stuk Embroidered Ribbon om de Crumb Cake mat geplakt en daarna deze op de gesponste Basic White basiskaart geplakt met Dimensionals. Hierop de bestempelde Basic White mat met Dimensionals opgeplakt. Voor de Bling Bling heb ik er nog stoere Gilded Gems opgeplakt en mijn kaartje was klaar.

Dus eigenlijk is dit een step-up versie van het kaartje van gisteren. Super leuk toch?

Gisteren heb ik mijn nieuwsbrief verstuurd. Wil jij die ook graag ontvangen? Stuur mij dan een mailtje op madebyinepie@ gmail.com hier kun je ook je bestelling doorgeven van de mooie Bouquet of Hope Paper Pumpkin kit. De eerste bestellingen hiervan heb ik vanmiddag al mogen doen. Deze kits zijn ideaal om voor de tv in elkaar te zetten of mee te nemen mocht je op vakantie gaan. Of zoals ik al eerder voorstelde samen met een vriendin of familie lid te maken. Hieronder vindt je een filmpje van de kit:

Liefs Ine

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s