Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag? Crazy Chicken day.

Zo wild als deze kip eruit ziet met zijn ontplofte haardos, zo voelde ik mij vandaag. Ik ben bezig geweest om mijn YouTube filmpje op te nemen voor de videohop van aanstaande zaterdag en er ging echt van alles mis. Ik had alles zo goed voorbereid maar helaas. Gisteravond de Go Pro camera aan de stroom gelegd want ik wist dat ik vandaag ging filmen want Willem had een afspraak buitenshuis. Nou na 5 minuten filmen was mijn Go Pro leeg. Hoe dan? Dus eerst een verlengsnoer gezocht en toen verder gefilmd. Helaas had ik een zeer eigenwijs project, die echt niet wilde meewerken. Maar toen ik eindelijk mijn zin had gekregen en lekker aan het plakken ging zei mijn hand: “zoek het uit” en plop liet ik het stukje Dsp vol lijm midden op mijn project vallen. Okee, het werd dus zo’n dag.

Gauw het opgelost en weer door. Maar het werd weer een partijtje vrij worstelen en omdat ik dat door had kreeg ik de slappe lach. Gelukkig maar want het is niet professioneel om met je project te gaan gooien. Al hoewel: hoe professioneel is het krijgen van de slappe lach? Mmm. Ik bied dus nu alvast mijn excuses aan en hoop dat ik een hoop vrolijkheid breng tijdens de hop. We starten om 13.00 uur.

Mijn kaartje van vandaag is dus gemaakt van restjes en misschien niet een echt Madebyinepie kaartje maar het is wel zoals ik me nu voel. Vol, druk hoofd en hopen op een happy day. Ik ga maar gauw op de loopband lopen om mijn hoofd leeg te maken.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s