Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: catalogus pakketten maken

Vandaag stond op de planning om de workshoppakketten te maken ik was al bezig met de voorbereidingen maar heb ze nog niet af. Gisteren natuurlijk teveel tijd nodig gehad voor de videohop hop en vandaag wachtte de was en het huishouden op mij. Vanavond een gast aan tafel dus dan moet er ook gepoetst worden.

De tafel is gezellig gedekt. Ik ben zo verliefd op dit tafelkleed dat ik vorig jaar in het witte dorp heb gekocht. Want de Painted Poppies stempelset vind ik ook geweldig. En natuurlijk even de vaas met (Tijdloze) tulpen erop gezet. Met het zonnetje buiten lijkt het bijna op lente binnen.

Dit is het workshop pakket geworden: de nieuwe jaarcatalogus, de Nederlandse Stempelsets brochure, een boodschappen lijstje bestempeld met de nieuwe In Colors. En een schattige Tag gemaakt met de nieuwe stansen set: Tailor Made Tags Dies. Dit is de grootste maat van 1 model en er zit nog een hele set in van een ander model. Super gaaf. Deze set ga ik vaak gebruiken.

Op de tag de tekst Lieve groetjes en 5 hartjes geponst uit het nieuwe In Colors cardstock. Prachtig hoe ze ook bij elkaar passen. Normaal doe ik een kaart ipv de tag maar zoals ik al eerder schreef moet ik ook op de kleintjes letten. En je kunt de tag ook als boekenlegger gebruiken voor in de catalogus.

Ik probeer ze allemaal voor Maandag op de bus te doen of te hebben rondgebracht maar morgen komt mijn moeder van 92 een dagje bij ons en komt er weinig uit mijn handen. Dus ik doe mijn best maar kan niets beloven.

Heb je eind volgende week nog niks binnen stuur mij dan even een mailtje want dan is er iets fout gegaan. En denk jij nu zo’n pakket wil ik ook mail mij dan op madebyinepie@gmail com

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s