Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: pakketten zijn klaar dus alle aandacht voor mijn moeder vandaag

Gisteravond nog tot laat doorgewerkt om alle pakketten af te krijgen. Mijn moeder van 92 is vandaag bij ons. We gaan kijken of we een fijne sta op stoel voor haar kunnen uitzoeken. Dus geen creatief project vandaag. Alleen de stempel op de enveloppen.

Deze enveloppen met de catalogus pakketten die verzonden moesten worden heeft Willem weggebracht. Ik heb gezellig met mijn moeder zitten babbelen. En ik ben enorm trots op haar want ze is helemaal van ons huis naar het kerkhof ( naar het graf van mijn man) gelopen. En ook weer terug. Willem was thuis stand-by voor het geval hij ons moest ophalen.

Het was heerlijk weer!

Ze heeft even uitgerust en toen netjes weer terug gelopen! Nu ga ik gauw voor haar koken, samen eten en dan bij haar thuis nog wat klusjes doen. Over de stoel moet ze nog even nadenken maar de eerste stap is gezet.

Morgen om 13.00 uur begint onze videohop dus ik hoop dat jullie gezellig langs komen hoppen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s