Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Videohop team The Lovely Stampers

Zoals jullie weten doe ik bijna elke maand wel mee aan de video hop van ons team. Iedere keer weer een leuk project bedenken valt soms niet mee maar deze Accordian fold card album stond al op mijn to to lijstje dus toen ik hem van de week zag bij Sam van Pootles Papercraft wist ik : dit ga ik maken. In haar filmpje zat Sam ook te stoeien met de vouwen maar zo bont als ik maakte ze het niet. Ik heb faal angst dus toen het niet lukte dacht ik even” ik stop”, maar toen moest ik lachen en dacht: “gooien met je project, is ook niet proffesioneel haha”. Dus gewoon adem gehaald en door gegaan. En al viel er een stuk Dsp vol met lijm op mijn project, ik bleef rustig en ging stug door. Alleen toen het vouwen weer niet lukte, toen kreeg ik echt de slappe lach. Sorry hoor lieve mensen, maar ik zat gewoon mezelf uit te lachen om het gestuntel. Het eindresultaat vind ik wel super gelukt en ik hoop jullie ook. En hopelijk hebben jullie gewoon mee zitten te lachen.

De maten van de 3 stukken cardstock in de prachtige nieuwe in Color kleur Fresh Freesia zijn 20 cm bij 20 cm. Score op 10 cm horizontaal en vertikaal en score 1 keer diagonaal ( op dit woord kwam ik in het filmpje eerst niet hihi). De matten Dsp en Basic White cardstock zijn 9,5 cm bij 9,5 cm. En het aantal is afhankelijk van hoe jij het album wilt beplakken.

Ik hoop dat je het een leuk filmpje en project vond en raad jullie zeker aan om bij al mijn teamgenootjes langs te hoppen. Dat ga ik nu ook doen.

Liefs Ine

Categorieën:#youtube, kaarten, Paper Trimmer, Stampin Markers, Stampin'Blends

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s