Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Practice like you have never won. Play like you have never lost.

Dit is een echte golf quote. Iedere keer begin je echt weer opnieuw. Mijn golf pro Mike zegt altijd behaalde resultaten in het verleden geven geen garanties voor de toekomst. Ik golf iedere week als het kan met 3 vriendinnen hier op de kleine baan op Riel. Maar de 9 holes baan had ik al bijna 2 jaar niet meer gelopen. Ik heb lang last gehad van mijn schouder en mijn gewrichten worden niet echt blij van golfen. Maar vandaag was het zo’n mooi weer dat ik toch met Willem de grote baan ben in gegaan.

En wat was het weer genieten. Heerlijk in de zon alleen met mijn schatje lekker bezig met dat kleine balletje. Mooie slagen en puts wisselen dramatische slagen en puts af. Ik was wel erg moe en alles deed zeer maar het was het waard.

Afgelopen maandag op Nicks verjaardag nog sneeuw en hagel en nu zitten Willem en ik in de zon in de jacuzzi de race van Max te kijken. En ik word al bruin. Dit tot grote frustratie van zoon Teun die alleen rood wordt en erg blank is.

Willem heeft een mooie rijdende tv kast gemaakt en dit is wel ultiem genieten. Het voelt gewoon als vakantie.

Gisteren was er een zeer geslaagde video hop en mijn accordian Fold Card Album was een grote hit. Veel lieve complimenten en yes weer nieuwe abonnees erbij: super blij mee. Heb je deze nog niet gezien dan raad ik hem zeker aan want mijn gevecht met het cardstock is hilarisch. Compleet met slappe lach.

Hierboven het weekoverzicht. Het was hard aanpoten met het klaarmaken van de catalogus pakketten. Maar het is weer gelukt. Morgen komt al de eerste bestelling van de Paper Pumpkin Kit binnen. Wil jij die ook? Bestel het dan bij mij op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s