Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijk Maandag: Circle Celebration

Vandaag weer een makkelijk kaartje met een stempelset die helaas niet meegaat naar de nieuwe catalogus: Circle Celebration. Super leuke set met al die circles. Ook erg leuk om ze uit te ponsen of stansen maar ik heb gewoon heerlijk zitten stempelen met de verdwijnende In colors van 2019-2021 en met 1 nieuwe in color Pale Papaya. Ik weet dat ik Pretty Peacock vreselijk ga missen, zo’n mooie blauw groene kleur. Welke kleur ga jij missen?

Gelukkig komen er hele mooie producten aan en blijven er ook een heel aantal nog dus vervelen zal ik mijzelf niet. De tekst Veel liefs komt uit de mooie Nederlandse stempelset Hemelse Hortensia. Deze heb ik pas binnen en wat zitten er mooie kleine tekstjes bij. Ik moet nog steeds mijn project van de Online Teamdag afmaken en daar kan ik deze set mooi voor gebruiken. Toen had ik de bundel nog niet maar nu hij toch meegaat naar de nieuwe catalogus heb ik hem toch aangeschaft. Dus die zul je hier vaker zien. Deze kun je los kopen maar ook als bundel met de stansen en dan krijg je 10% korting. Bestellingen kun je doorgeven op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Geen categorie

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s