Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag : uitpak filmpje Paper Pumpkin kit

Bouquet of Hope by Paper Pumpkin

Je kunt bij mij nu de geweldige Bouquet Of Hope Paper Pumpkin Kit bestellen. In mijn nieuwste YouTube filmpje laat ik zien wat er nu precies in de doos zit voor € 26,00 exclusief bezorgkosten. Ik vind het toch altijd beter te zien in het echt dan van foto’s. Ik ben in ieder geval heel enthousiast. Je kunt er 9 mooie kaarten mee maken met bijpassende envelop. Je houdt er een mooie stempelset en inktspot aan over en super leuk om dit samen met een zus, vriendin of moeder te maken. Trouwens ook een leuke tip voor een moederdag of verjaardagscadeau. Ik help jou graag met je bestelling op Madebyinepie@gmail.com

Erg mooi dus om mensen in deze tijd een hart onder de riem te steken. En vergeet niet om er Tombow liquid en een stempelblok D bij te bestellen. Dan kun je heerlijk aan de gang met deze kit. En daarna veel mensen blij verassen met een kaartje.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s