Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: Friends are like seashells

Wat is de Sand & Sea toch een mooie Suite. Een prachtige stempelset, bijpassende stans en Seashells 3D Embossing Folder. Plus het mooie Sand & Sea Dsp. Je vindt het op pagina 40/41/42 van de minicatalogus.

SAND & SEA-COLLECTIEPAKKET (ENGELS)

Voor dit kaartje heb ik een basiskaart gepakt van Whisper White. Daarboven heb ik Dsp geplakt. 1 stuk heb ik gescheurd. Op mijn Stamparatus heb ik eerst de stans gelegd en zo de stempels precies op hun plek gelegd en daarna met het blad opgepakt. Na het stempelen heb ik het door de Embossing folder gehaald en daarna uitgestanst. Ik heb verschillende kleuren stempel inkt gebruikt en heb dus nu een mooi voorraadje.

Op het Dsp heb ik eerst de tekst gestempeld en daarna een mooie compositie gemaakt. Super leuk om te doen. Om er nog wat meer glans aan te geven heb ik Shimmer Paint gebruikt. Zo lijkt het echt een parelmoer glans te hebben. Helaas is het niet zo goed te zien op de foto. Maar ik vind hem echt supermooi geworden. Het leuke is dat ik dit heerlijk buiten in de zon heb zitten doen. Echt een zomer/strand gevoel had ik.

Vandaag heb ik ook een voorstel filmpje online gezet. Hier op mijn website blijft hij staan. Mensen reageerden erg leuk. Ze vonden het fijn om de persoon Ine achter Madebyinepie nu te zien. Ik vond het erg spannend maar ben trots op mezelf dat ik uit mijn comfort zone ben gestapt. Heb je deze niet gezien vindt je deze op de Home pagina hier op mijn website.

Alle gebruikte producten kun je nog steeds bij mij bestellen want de mini catalogus loopt nog door tot juni. De jaarcatalogus eindigt op 3 mei want 4 mei gaat de nieuwe catalogus in.

Liefs Ine

Gebruikte producten:
Stamparatus
[148187]
€ 59,00

Categorieën:Geen categorie

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s