Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: weekoverzicht, 2 filmpjes en kaarten

Deze week heb ik 2 filmpjes online gezet: de Paper Pumpkin uitpak video en mijn voorstelfilmpje. Heb jij ze al gezien? De ene op YouTube de andere hier op mijn website.

Verder heb ik deze week weer mooie kaarten gemaakt. Wat is het toch heerlijk om met de mooie producten van Stampin’Up! te kunnen werken. Alles past perfect bij elkaar. Dus niet meer zoeken naar de juiste bijpassende kleur lint of stift: alles is in dezelfde mooie kleur te verkrijgen. Tel daarbij op dat ze vaak of bijpassende stansen of ponsen hebben en jouw hobby leven wordt een stuk eenvoudiger.

Alle producten kun je bij mij bestellen op madebyinepie@gmail.com ik help jou graag.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s