Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: met kleine stapjes kom je er ook.

Door de Corona heeft mijn bedrijf ook echt stil gestaan. Geen koffie en kaart, geen Kerst en Kaart, geen workshops geen kaartenbuffets. En dat zijn nu net de dingen die ik zo leuk vind aan deze job. Het contact met mensen, samen heerlijk creatief bezig zijn. Ik ben al iedere dag online aanwezig op social media maar dat is toch anders. Gelukkig mogen er binnenkort weer twee personen op bezoek komen. Weer een klein stapje vooruit. En vandaag hebben mijn schoondochter Bibi en ik ook weer een stapje vooruit gedaan. Vanaf gisteren zijn onze creatieve producten ook te koop bij kapsalon Lookss te Geldrop. Je kunt daar mijn kaarten kopen en Bibi’s armbanden en enkelbandjes. Jewellery by Bibi heet haar bedrijfje.

Super leuk toch, dus als jullie in de kapsalon zijn kunnen jullie een mooie kaart of armband kopen. Of allebei hihi. We zullen regelmatig de collectie aanvullen.

Onze vakantie ben ik dus goed begonnen, zakelijk en persoonlijk want Simone heeft mijn haren weer mooi geknipt. Smiddags hebben we Nicks en mijn verjaardag gevierd en Willem had weer super zijn best gedaan op de Grizzly. Heerlijke zelfgemaakte hamburgers en kip.

Helemaal blij met zijn ronddraaiende spies. En wij ook want het was super lekker.

Vroeger liet hij altijd de hamburgers aanbranden want had hij het te druk met kletsen, maar ook hij heeft stapjes gemaakt. En tegenwoordig is het bbq-en een serieuze hobby geworden en worden er over en weer foto’s gestuurd naar zijn vrienden. Boys and toys hihi.

En hij heeft mij al verwend met deze rozen alvast voor mijn verjaardag: echt geweldig mooi. Dus lieve mensen als een berg heel hoog is ( Bv een Facebook live voor mij) maak dan eerst kleine stapjes ( voorstel filmpje) en dan kom je er ook. Anders maak je de druk op je schouders te groot en lukt het niet en levert het alleen negatieve energie op. Nu kreeg ik een positieve boost van het filmpje en van het mogen plaatsen van mijn kaarten in de kapsalon dus ga ik na onze vakantie zeker aan de gang om zo’n Facebook live te proberen. Dus wordt vervolgd. En terwijl ik deze blog schrijf krijg ik mijn dagelijkse quote binnen: “het leven is een reis, geen race.” Zo, toeval bestaat niet, denk ik dan hihi. Krijgen jullie zomaar 3 quotes van mij vandaag.

Fijne zondag, liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s