Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: vandaag ben ik jarig!

Vandaag word ik 59 jaar en daarom heb ik dit leuke kaartje gemaakt voor mezelf hihi. Ik heb de grote stempel gebruikt uit de Happiest of Birthdays set en deze met de nieuwe in Colors Stampin Write Markers ingekleurd . Het woordje you heb ik overgeslagen en zelf het woordje Me erin gezet.

Onder het stuk Basic White met de vrolijke tekst heb ik een stuk Evening Evergreen Cardstock geplakt met Dimensionals En dit weer op een stuk Dsp van de nieuwe in colors geplakt die ik op een basiskaart van Polished Pink cardstock had geplakt. Super mooi die nieuwe in Colors.

Vandaag hebben we lekker vakantie. Ik heb voor iedere dag al een project gemaakt dus mijn dagelijkse blog gaat gewoon door. Ook bestellingem kun je gewoon doorgeven op madebyinepie@gmail.com

Nu ga ik lekker jarig zijn. Genieten van de vele kaarten en mooie cadeautjes. En zoveel lieve appjes en berichten op Facebook Ik ben een echte bofferd. I feel loved vooral door de prachtige zon die mijn Pieter mij stuurt en mijn Willem die nu lekker met mij buiten zit in de zon en al een prachtige kaart voor mij heeft gemaakt;

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s