Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Sand & Sea kaart

Allereerst wil ik iedereen bedanken die ervoor gezorgd hebben dat mijn 59ste verjaardag een topdag werd. Wat voelde ik mij geliefd. Zo bijzonder dat mijn tweede Corona verjaardag een van mijn leukste is geweest. Zo trots ook op mijn Willem die deze kaart zelf voor mij heeft gemaakt.

Een beetje van mij ( uit mijn stansjes bak) maar ook zelf de hartjes geponst en de takjes met de Cut & Emboss machine uitgestanst. En gestempeld!

Nu mijn kaartje voor vandaag. Deze is te koop bij Kapsalon Lookss in Geldrop. Omdat Bibi mijn schoondochter, armbandjes en enkelbandjes daar verkoopt in Ibiza style heb ik bijpassende kaarten gemaakt.

Ik heb eerst op een stuk Basic White cardstock met mijn Stamparatus de 3 grote schelpen uit de Freinds Are Like Seashells set gestempeld in Balmy Blue inkt. Daarna dit stuk cardstock ge-embossed met de Seashells 3D Embossing folder. Wat een prachtig effect! En daarna het stuk bijgesneden en een stuk lint aan de zijkant erop geplakt. Toen het wat schuin op de basiskaart van Balmy Blue cardstock geplakt. De tekst komt uit de stempelset Kaartje Van Mij die ons helaas gaat verlaten maar nog wel te bestellen is in mijn onlineshop. Ik heb het uitgestanst met de geweldige nieuwe stansen set Tailor Made Tags Dies ( deze is pas vanaf 4 mei bij mij te bestellen. Super leuk om heel veel verschillende tags te maken. Deze mini tag heb ik vastgemaakt met wat bakers twine en de kaart versierd met de Blue Adhesive Backed Gems voor de Bling Bling. Ik ben helemaal tevreden over deze kaart. De envelop heb ik ook bestempeld.

Vandaag weer een heerlijke dag voor ons met alles mag en niks moet. Fijne koningsdag allemaal.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s