Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: team swap kaartje

Ook deze maand deed ik mee aan het team swap kaartje waarbij je een kaartmodel krijgt opgegeven door een teamgenootje en wordt gekoppeld aan een ander teamgenootje. Sjeeny had voor ons een super leuk model gevonden en ik heb er mijn eigen draai aangegeven.

Eigenlijk zou dit een kaart met flappen zijn maar ik heb de flappen dichtgelijmd en er vakjes van gemaakt. Nu kon ik er tags indoen.

Mijn kaartje kan dus zo zelfstandig blijven staan: gaaf toch!

Er is dus ruimte voor een grote kaart waaraan ik een stuk lint heb vastgeniet zodat je het kaartje makkelijk eruit kunt halen. En nog twee kleine tags voor in het voorvakje. Ik heb de set Pluk de Dag gebruikt en de bijbehorende medium Daisy pons en de grote Daisy Pons. Het Dsp wat ik gebruikt heb is het: Ornate Garden Specialty dsp. De ontvangerster was er ook erg blij mee.

Vandaag gaan de terrassen en winkels open dus Willem en ik gaan natuurlijk naar ons favoriete restaurant Sopranos in Eindhoven en kijken of we nog weten hoe je shoppen moet. Mocht het heel druk zijn zijn we zo weer thuis.

Liefs Ine

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Ponsen

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s