Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: een facebook pagina die in een doosje is gestopt

De dag na mijn verjaardag zag ik opeens dat mijn blog niet meer automatisch op mijn zakelijke Facebook Pagina Madebyinepie werd geplaatst. Soms doet Facebook raar dus heb ik het bericht er handmatig opgezet. Maar sávonds dacht ik hier klopt iets niet. Ik kon mijn pagina niet meer beheren. Paniek brak uit. Dus meteen Mandy gebeld want die had mijn pagina gemaakt. Maar op 1 of andere vreemde manier was mijn zakelijke pagima losgekoppeld van mijn prive pagina en kan ik dus niks meer met die pagina doen. Uren gezocht en gegoogled. De dag erna had Michael er ook nog naar gekeken en we kwamen er niet uit. Iedere optie via Facebook zou weken/maanden duren. En dat is geen optie als je zoals ik een dagelijkse blog schrijft. Dus hebben we besloten een nieuwe pagina te openen:

https://www.facebook.com/MadebyinepieSU

Wat weer enorm veel werk betekende. Alles moest ik aanpassen en vrienden weer uitnodigen. Ik had 350 volgers en moest dus opeens weer op 0 beginnen. Gelukkig zit ik nu inmiddels weer op over de 100 volgers maar ben er dus een hoop kwijt. Was jij een volger van mijn Facebook pagina en heb jij geen nieuwe uitnodiging gekregen, klik dan op de link en daar na op Like dan ben je weer mijn volger. Mocht je wel een uitnodiging hebben gekregen klopt dat dus en ben ik niet gehackt maar heb ik een creatieve oplossing moeten zoeken om toch verder te kunnen.

We hebben nog vakantie maar helaas heb ik niks creatiefs met papier stempels en inkt kunnen doen. Maar ben ik druk bezig geweest om alles te vernieuwen en linken te veranderen. En geloof me dat valt niet mee als 59 jarige a-technische moeder. Pff grijze haren krijg ik ervan. Dus plaats ik nu alleen de foto’s van het project van de teamdag die ik pas afgemaakt heb. Alleen de foto’s heb ik nog niet geshowed hier. Dit model wordt een workshop dus hou mijn blog in de gaten.

Liefs Ine

Envelop met minialbum/kaart
Binnen in de kaart heb ik een uitklap minialbum gemaakt. En een tag. Deze wil ik nog versieren

Categorieën:Doosjes, kaarten, kaarten maken, Mini album, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s