Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: viooltjes kaart

Voor mijn verjaardag kreeg ik van een lieve klant een mooie verjaardags kaart. En dat inspireerde mij voor de kaart van vandaag. Van Willem heb ik namelijk de Vrolijke Viooltjes stempelset met stansen gekregen en het bijpassende mooie Dsp. Vanaf 4 mei kun je deze bij mij bestellen.

De basiskaart is in de mooie nieuwe In Color Polished Pink.

Onder de Dsp mat heb ik een mat geplakt van het nieuwe Evening Evergreen cardstock. En daarna de kaart versierd met viooltjes en bladeren die ik uit het dsp heb gestanst. Zo mooi van Stampin’Up! Dat ze dit de laatste tijd doen. Dsp waar je met de stansen afbeeldingen uit kunt stansen. Omdat we vakantie hebben had ik geen tijd om de viooltjes te stempelen en uit te stansen.

De kaart kan zo staan en is toch een plaatje? Hij is al op de post gegaan voor mijn jarige vriendin. De teksten komen ook uit de stempelset Vrolijke Viooltjes.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s