Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: vriendschap zit in kleine dingen.

Gisteren eindelijk weer een keer een avondje bij vrienden op bezoek geweest. Twee personen en geen avond klok maakte dat weer mogelijk. Het was een niet vooraf gepland bezoek: gewoon een appje smiddags, komen jullie vanavond gezellig langs. En dus gauw even een kleinigheidje gemaakt.

Deze kaarsenblikjes zijn super leuk en ruiken heerlijk en deze paste perfect bij de nieuwe kleuren groen van de nieuwe in colors: Evening Evergreen en Soft Succulent. Ik heb met de Daisy punch uit Evening Evergreen cardstock een bloem gestanst. Daarna uit het prachtige nieuwe glimmer vellum nog een bloem geponst en met Dimensionals op het blikje geplakt. Steentje erop en klaar!

En natuurlijk even een mooi labeltje gemaakt met de Pluk de dag stempelset. Ook in de twee nieuwe In Colors kleuren. Zo heb je super snel een mooi cadeautje gemaakt: een kleinigheidje maar een groot gebaar. Vriendschappen zijn zo kostbaar. Gewoon heerlijk jezelf te kunnen zijn. Samen lachen, samen kletsen. Soms samen huilen maar vooral de wetenschap dat diegenen er voor jouw zijn.

Het is bijna zover op 4 mei gaat de nieuwe catalogus in. Laatste kansen dus om nog uit de oude catalogus te bestellen. En ook veel nieuwe kansen, maar dat leg ik morgen hier uit. Ik ga nog gauw genieten van ons laatste vakantie dagje. Bestellingen kun je gewoon doorgeven op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine.

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s