Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: maar vandaag even niet.

Vandaag zou je 60 zijn geworden. Maar helaas toen je 40 werd kwam de diagnose kanker onze wereld in. We zaten nog op een roze ( blauwe) wolk na de geboorte van onze Nick maar stapten samen de Rollercoaster in. Vijf jaar kregen we gelukkig nog doordat jij zo’n vechter was. Jouw laatste verjaardag vergeet ik ook nooit meer. Niet kunnen zingen: lang zal je leven, want je was al opgegeven. Toch zongen we aan jouw bed: happy birthday to you. Wat waren de kids nog klein. Ik zie ze nog staan: ons dappere viertal. Nu bijna allemaal volwassen en wat een kanjers. Jouw mooiste erfenis. Als je had geleefd had je dan een feest gegeven? Geen groot feest in een zaaltje, daar was jij niet van maar zeker wel een bbq in de tuin. Helaas lieverd, ik drink er vanavond een op jou en ik hoop jij daarboven ook. Voor altijd in ons hart.💜

Dus al hoewel het kaartje een makkelijke Maandag kaartje is, is het dat niet voor ons.

Normaal zou dit ook mijn eerste Koffie en Kaart middag zijn geweest maar die heb ik expres een week opgeschoven omdat dit toch een moeilijke dag is voor mij en de kids.

Maandag 10 mei zit al vol. Voor dinsdagmiddag 11 mei heb ik nog twee plekjes. De workshop van 12 mei zit ook vol en voor 19 mei heb ik nog 1 plekje over. Dus reageer snel als je gezellig wilt komen knutselen. Meer info vindt je hier op de website onder evenementen. Morgen gaat ook de nieuwe catalogus in. En mocht jij nou een hele grote wensenlijst hebben heeft Stampin’Up! Een mooie actie:

Je stapt dan in Team Madebyinepie en mag voor € 207,00 aan producten uitzoeken uit beide catalogussen( de nieuwe jaarcatalogus en de minicatalogus) en je betaald maar €129,00. Als je zelf demo wordt krijg je korting op iedere bestelling en kun je zelf een eigen bedrijf opstarten. Je vult het demoschap in zoals jij het wilt en besluit je na drie maanden dit is toch niks voor mij dan laat je het demoschap gewoon verlopen. Heb je nog vragen of wil je meer info dan help ik jou graag.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s