Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: de nieuwe catalogus is live

Vandaag is onze nieuwe jaarcatalogus live gegaan. Ik zelf heb nog geen bestelling gedaan want ik ben nog aan het spelen met mijn pre-order spullen en de verdwijnende producten in juni van de minicatalogus. Maar jullie mogen dus nu je bestelling bij mij plaatsen uit de prachtige jaarcatalogus. De In Colors zijn zo mooi dit jaar.

Ik deed een quiz op internet en die zei dat ik Pale Papaya was. Het klopt niet helemaal maar komt wel dichtbij.

Ik vind het een hele mooie kleur en daarom heb ik dit ook als basiskaart genomen. Met de Rectangular Postage Stamp pons heb ik uit het prachtige Pansy Petals Dsp ( restjes) 4 stukjes geponst. En deze op de basiskaart bevestigd.

Ik heb de Quite Curvy stempelset gebruikt voor de vogels en de tekst. En de bijbehorende Curvy stansen gebruikt om de vogels uit te stansen en ook de mooie rand. Die ik uit het prachtige Shimmer Vellum heb gestanst. De vogeltjes heb ik met mini Dimensionals opgeplakt en het vellum gewoon met liquid glue. De vogeltjes heb ik ingekleurd met de Stampin Write Markers in Pale Papaya, Fresh Freesia en Polished Pink.

Ik vind het een schattig kaartje geworden. En zo leuk om oud en nieuw te combineren. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen op madebyinepie@gmail.com of in mijn webshop : madebyinepie.stampin.net

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s