Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: oeps vergeten.

Vandaag gewoon mijn dagelijkse blog vergeten. Ten eerste was ik zo blij met mijn 600ste Abonnee op YouTube dat ik de hele dag met mijn hoofd in de wolken liep. Zo enorm blij en trots.

S’ochtends druk gehad met het huishouden. S’middags een heerlijke massage gehad met bamboestokken. Yes mijn schouders en nek zijn eindelijk weer los. Daarna boodschappen gedaan en gekookt en gegeten met de 3 zonen en Willem. En daarna had ik een zoom meeting met een paar con-collega’s van Stampin’Up! Heerlijk kunnen sparren. Maar pas om 22.20 afgelopen en toen dacht ik oeps: geen blog vandaag. Dus sorry maar soms loopt het anders en ik word een jaartje ouder dus wat vergeetachtig hihi.

Morgen gewoon weer een blog en misschien wordt het dan wel een doosje.

Aanstaande zaterdag is er weer een Facebook hop van ons team en dat project heb ik wel gemaakt vandaag. Morgen proberen een filmpje te maken maar eerst s’ochtends poetsen want zaterdag en zondag komen de kinderen verspreid op bezoek voor moederdag. Wij zijn gisteravond al naar mijn moeder geweest. Boodschappen gedaan en alvast haar moederdag cadeautje gegeven. Zo trots op haar! 92 en nog steeds going strong. En kijk gewoon Bermuda Bay in haar blouse.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s