Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: toch een doosje

Vandaag had ik weer een drukke dag: het huis poetsen en mijn YouTube filmpje opnemen voor morgen. We hebben dan weer een Facebook hop met ons team en ik wilde er ook een filmpje bij maken. Eerst alles voorbereid en toen gaan filmen. Op zich ging dat prima maar dan moet je gaan uploaden en dat is een heel karwei. Er ging weer van alles fout maar gelukkig was Michael thuis en kon hij mij helpen pfff. Ik ben zo a-technisch. Durf ook nergens op te klikken, bang dat ik dan het filmpje kwijt ben. Maar het is gelukt dus kom morgen gezellig Facebook hoppen en daarna door naar mijn YouTube kanaal.

Terug naar mijn doosje. Deze is nieuw in de catalogus en wordt denk ik mijn favoriete doosje je vindt hem op pagina 137: de scalloped kraft treat boxes. Ze kosten €12,00 en daar krijg je 8 mooie doosjes met deksels voor. Je vouwt ze eenvoudig in elkaar.

In het doosje mijn moeders ( en de mijne) favoriete hand en bodycream van Oriflame. Dit was namelijk haar moederdag cadeau die ik woensdag al bij haar heb gebracht.

Ik heb de Hydrangea stansen grbruikt voor de bloem en een kleine stans uit de Tailor Made Tags. De tekst komt uit de Hemelse Hortensia stempelset. Het Fine Art Ribbon past er perfect bij want daar zit ook een goud glimmertje in. En voor mijn moeder nog 3 mooie witte Resin hartjes, omdat ik zoveel van haar hou. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen via madebyinepie@gmail.com of via mijn webshop: madebyinepie.stampinup.net

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, Doosjes, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s