Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: uitpak filmpje nieuwe producten uit de jaarcatalogus

Vandaag weer een late blog. Ik was druk bezig met de voorbereidingen voor de videohop van aanstaande zaterdag. Eindelijk een project uitgekozen wat ik wilde maken. Toen het project gemaakt, maar voordat ik kon gaan filmen kwam mijn bestelling van Stampin’Up! binnen. En ja dan ben je meteen afgeleid en wil je eerst de nieuwe producten gaan bewonderen. En omdat het zoveel was wilde ik het toch eerst met jullie delen en omdat alles al klaar stond om te filmen heb ik dit extra filmpje gemaakt.

Super mooie producten maar dat hoor je wel in het filmpje: zo blij met al dat moois. Ik laat hierin ook twee kits zien maar die kon ik pre-ordenen en jullie moeten nog wachten tot 1 jun. Zo gaaf en deze twee all-inclusive kits kosten maar €23,00. Super leuk om straks mee te nemen op vakantie.

Nu het kaartje van vandaag. Met mijn nieuwe stansen set Artistic Dies heb ik meteen de grote bloem uitgestanst. Uit Gorgeous Grape cardstock. Op een basiskaart van Basic White heb ik met de grootste kwast uit de Water Painters set strepen getrokken met Higland Heather en Gorgeous Grape inkt. Hierop de bloemen stans geplakt.

De tekst komt uit de set Tijdloze Tulpen en heb ik gestempeld met Highland Heather op een reststukje Basic White. Deze heb ik met de Lovely Labels Pick a Punch tot een mooi label gemaakt. En een groter label van een stukje Highland Heather cardstock. Nog wat Pastel Pearls erop en mijn kaartje was klaar.

Veel plezier met het bekijken van mijn filmpje en alle producten( behalve nog de twee kits) kun je bij mij bestellen op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Artistic Dies
[155371]
€ 42,00
Water Painters
[151298]
€ 14,50
Pastel Pearls
[154571]
€ 7,75

Categorieën:creatief, Dies, Geen categorie, kaarten, kaarten maken, Stampin Cut & Emboss Machine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s