Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: beterschaps kaartje voor een lieve vriendin.

Deze leuke funfold heb je hier al eerder gezien. Ik heb hem ook gebruikt voor mijn Koffie en Kaart middag. Omdat mijn gemaakte kaart al opgestuurd was naar een jarige vriendin heb ik gauw twee andere voorbeelden gemaakt. 1 dus voor mijn zieke vriendin die hem vandaag ontvangen heeft en eentje voor in mijn kaartenrek voor een jarige.

De dames van Koffie en Kaart waren verbaasd hoe eenvoudig deze te maken was. Zo leuk ook om te zien wat ander gebruik van kleur cardstock of Dsp het kaartje heel anders doet lijken. Dat is ook de kracht van Stampin’Up! Alles past zo mooi bij elkaar!

Vinden jullie het leuk om hier een tutorial van te zien? Dan maak ik er een YouTube filmpje van. Over filmpjes gesproken aanstaande zaterdag is er weer een videohop van ons team The Lovely Stampers. Kom gezellig langs hoppen je kunt bij mij beginnen en zo door hoppen naar de anderen. Ik heb weer een super leuk, eenvoudig te maken project.

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'LOVELY STAMPERS'

En je weet het, ik help jou graag bij jou bestelling op madebyinepie@ gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:creatief, kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s