Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: nieuw doosje en lekker vrij.

Vandaag op deze zonnige Hemelvaartsdag laat ik jullie het schattige kleine doosje zien die ik ook in mijn uitpak filmpje liet zien: De Simply Classic Treat Boxes. Leuk formaat en snel en simpel in elkaar te zetten.

Ik heb voor het eerst de super leuke set Peekaboo Farm gebruikt: hier wordt ik blij van! Schattige en makkelijk in te kleuren diertjes. Ik heb mijn Stampin Blends gebruikt maar je kan ook je Stampin Write Markers gebruiken of onze Water Color Pencils.

En welke is nu de leukste? Omdat ze bij mijn man vroeger op de boerderij koeien hielden denk ik toch het koetje. En jullie?

En extra leuk voor baby cadeautjes of kinderen: Geld erin en/of wat snoepjes en je bent klaar. Maar de doosjes zijn door het sjieke goud ook mooi voor een bruiloft of als verpakking voor sieraden. Mooi met ons Dsp waar goud in zit als decoratie panel. Of met de viooltjes en dan wat houden Gildef Leaving toevoegen. Je ziet het ideeën genoeg voor deze doosjes die €12,00 voor 10 stuks kosten. En je besteld ze bij mij op madebyinepie@gmail.com

Geniet van vandaag, Willem heeft lekker morgen ook vrij dus heerlijk vakantie gevoel nu.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Hydrangea Dies
[154326]
€ 39,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:Doosjes, Stampin'Blends

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s