Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: videohop the Lovely Stampers

Vandaag doe ik weer mee aan de videohop van ons team. Ik heb een super cute mini cadeau tasje voor jullie. Dit is een ontwerp van een aantal jaren geleden. Het was toen een SOL van Danielle Bennenk een con-collega. Geen idee of het een eigen ontwerp was of een case van iemand.

Ik had hem in Basic White gemaakt maar omdat ik het mooie Expressions in Ink Dsp binnen kreeg wist ik meteen: hier ga ik het tasje van maken. En dat deed ik dus en tijdens mijn YouTube filmpje maakte ik er nog 1. Mooi is het geworden he?

Afgelopen woensdagavond had ik weer mijn eerste workshop avond en de twee dames kregen dit tasje als cadeautje. Ik maak altijd een kleinigheidje voor de workshop dames.

Ze waren er erg blij mee. Binnenin staat: bedankt en ik had er nog wat rhine stones ingedaan.

Zoals beloofd komen hier de maten:

  • Cardstock: 10 cm bij 29,7 cm score met de lange zijde boven op: 10/12,5/15/25 cm

Het Dsp is naar keuze :

  • 3 keer 9,5 cm bij 9,5 cm ( voorkant en binnenkanten of achterkant)
  • 2 keer 2 cm bij 9,5 cm ( strookjes binnenkant)
  • 2 keer 4,2 cm bij 9,5 cm ( voor het flapje)
  • Basic White cardstock voor de tekst 9,5 cm bij 9,5 cm. Of als je er Dsp onder wilt 9 cm bij 9 cm
  • Verder heb je nog een stukje lint nodig en 2 magneetjes of klittenband

Na mij kun je doorhoppen naar mijn teamgenootje Miranda. En zo hop je langs mijn teamgenootjes en krijgt mega veel inspiratie. Dat ga ik nu ook gauw doen. Veel plezier en mocht je mijn filmpje leuk vinden hoop ik dat je een duimpje omhoog geeft of een leuke reactie achter laat. En bestellen mag altijd hihi

Liefs Ine

DSP

Categorieën:#youtube, Embossen, Stampin'Up!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s