Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: achter de wolken schijnt de zon

Zo’n oud maar waar spreek woord. Al ziet de wereld er zo somber uit er is altijd hoop. Zo zit ik vanochtend lekker buiten in de zon met mijn kopje thee. Te genieten van de warme zonnestralen maar zie helaas steeds meer donkere wolken komen.

Maar dan als de zon door de wolken piept wordt ik heerlijk omarmt en voel ik warme liefde. Mensen die mij kennen weten dat ik de zon met mijn overleden man associeer. Hij kan mij op de meest onverwachte plekken en momenten in het zonnetje zetten.

En dan voel ik hem heel dichtbij.❤️En al regent het misschien heel de dag deze momenten neemt niemand mij af.

Kunnen jullie ook zo genieten van de mooie wolken patronen? Janmer dat ik niet het schilders talent van mijn moeder heb want oh wat zou ik dit graag vastleggen op doek. Als kind kon ik ook uren in het gras liggen kijken naar de wolken. Wij hadden tijd genoeg, we gingen nooit op vakantie. En we hadden geen mobiele telefoons om op te kijken. De lucht was ons grote tv scherm.

Lieve mensen geniet vandaag van ieder glimpje zon, voel de hoop je hart binnen gaan. Iedere keer doen we kleine stapjes vooruit naar een meer normalere wereld, hou hoop want dan hou je het vol!

Terwijl ik dus buiten deze blog schrijf zijn opeens de ( donkere)wolken weer weg.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s