Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Artistically Inked stempelset

Wow wat is de Suite: Expressions in Ink toch mooi. Het prachtige Specialty Dsp maar ook de Artistically Inked stempelset en bijpassende stansen. Expressions in Ink Ephemera Pack met gouden stansjes en sequins heb ik nog niet binnenmaar je vindt deze op bldz 96 en 97 van de jaarcatalogus. Het Dsp heb ik al gebruikt en gisteren eindelijk kunnen stempelen met de set.

En hoppa opeens heb je een prachtige kaart. Twee kleuren inkt heb ik gebruikt: Melon Mambo en Fresh Freesia. En drie stempels, de grote stempel en de kleinste en de tekst Thanks. Een Basic White basiskaart. Een rest stukje Melon Mambo en een stukje Basic White. Nog wat Dimensionals en thats it! Easy Peasy en wat vind ik hem mooi!

Er is nu een leuke techniek met vellum, Stampin Blends en alcohol maar dat lukte mij niet, bleek dat ik een te laag alcohol percentage gebruikte: 70% ipv 96%. Maar met deze suite heb je het zelfde effect: zo mooi! Ik wil morgen ook proberen wat het effect is met de Gilded Leafing, die blaadjes goud. Deze heb ik eigenlijk nog te weinig gebruikt.

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen en dan kan jij ook deze prachtige artistieke kaartjes maken. In jouw eigen lievelingskleuren.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Paper Trimmer

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s