Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: nieuw YouTube filmpje

Al een tijdje terug was ik bezig geweest met Vellum Stampin Blends en alcohol. Maar ik kreeg het niet voor elkaar totdat ik van mijn collega Jenny Menthen de gouden tip kreeg: een hoger alcohol percentage. En inderdaad toen ik mijn oude gekleurde vellum stukken er weer bij pakte en met de nieuwe alcohol aan de gang ging werd ik super blij. In mijn nieuwste YouTube filmpje laat ik jullie zien hoe het dus echt moet.

Is het niet prachtig?! Ik ben er zo blij mee. Ik kon gewoon niet stoppen zo leuk vind ik het. Dit is zeker zo mooi als het Artistically Inked Specialty Dsp. En dat is zoals jullie weten mijn torenhoge favoriet.

Vindt jij dit ook zo mooi, ga dan gauw mijn filmpje bekijken en vergeet niet om een duimpje omhoog achter te laten of een leuke reactie. En wil jij de Stampin Blends bestellen ze zitten met 2 stuks, licht en donker, in een verpakking of het vellum dan help ik jou graag. Kies 2 of 3 kleuren uit en kijk hoe gaaf! Je vindt ze op bldz 122 en 123 van de jaarcatalogus.

Voor de alcohol.
En na de Alcohol.

Volgende week zitten Willem en ik op vakantie in Domburg en zal ik iedere dag een kaart online zetten die ik gemaakt heb met de mooie achtergronden. Ik neem mijn laptop mee dus je kunt mij gewoon mailen om je bestelling door te geven. En natuurlijk neem ik een kit mee: want niet kunnen knutselen is voor mij echt een straf.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:#youtube, kaarten, Stampin'Blends, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s