Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: cadeau zakje veranderd

We hebben prachtige Ombre cadeau zakjes in de nieuwe catalogus(pagina137.) In mijn uitpak filmpje zei ik al dat ik leuke ideeën hiermee had en dit is de eerste:

In plaats van een plat zakje heb ik er een blokzakje van gemaakt die zo mooi blijft staan. Ik heb de bodem wel versterkt met een stukje cardstock in Polished Pink. En je moet echt zachtjes rillen anders gaat het kapot.

Ik heb bovenin een omslag gemaakt en daar twee gaatjes in gemaakt waardoor ik er een stuk lint doorheen kon halen om het zakje dicht te binden. Daarna met de mooie Tailor Made Tag een mooi label gemaakt. Zo leuk dat je het gaatje kunt versterken met een klein stansje. Voor de versiering heb ik de Pluk de Dag stempelset gebruikt en de medium Daisy pons. Uit Basic White cardstock twee bloemen geponst en deze met de Blendin Brushes en Polished Pink inkt bewerkt. Daarna met Mini Dimensionals de bloemen op elkaar geplakt en op het label bevestigd. Super leuk cadeau tasje geworden toch?

Zaterdag gaan Willem en ik een weekje naar Domburg. Even uitwaaien. Fietsen en Golfclubs mee en natuurlijk een kit: You are my ancor card kit. Deze heb ik ook in mijn uitpak filmpje laten zien. Vanaf 1 juni kunnen jullie die bij mij bestellen. Ik neem mijn laptop mee dus als jullie vragen hebben of een bestelling willen plaatsen kan dit gewoon op madebyinepie@gmail.com

liefs Ine

Gebruikte Producten:
Ombre Gift Bags
[155479]
€ 7,25

Categorieën:Doosjes, Ponsen

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s