Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: kaartjes maken met de Days to Remember stempelset

Herkennen jullie dit doosje nog? Hierin had ik verdelers gemaakt om verjaardags kaarten in te doen. En toen zag ik in de nieuwe catalogus de Stempelset Days to Remember. Dus die heb ik meteen besteld. Ik ben druk met spullen bij elkaar te zoeken voor de vakantie en projecten te maken voor mijn blog voor volgende week. Dus veel tijd over had ik niet vandaag.

Dus heb ik dit leuke kleine kaartje gemaakt. Op 16 februari is mijn nicht Muriel jarig ( zij noemt mij haar tweede moeder) en is dol op slakjes en daarom heb ik het kaartje versierd met het leuke slakje uit de Snailed It stempelset. Deze is nog maar even te bestellen. Tot 30 juni want dan eindigt de mini catalogus.

Hij past mooi in het doosje. En zo maak ik voor iedereen een kaartje die die maand jarig is en weet ik ook hoeveel kaarten ik die maand moet maken. Het stukje Magenta Madness steekt goed af bij het Bermuda Bay. Voor mannen maak ik het ovaaltje in Night of Navy. En dan ook met een stempel die bij die persoon past. Super leuk projectje.

Ik was al zo blij met mijn mooie doosje maar nu helemaal. Ik denk dat ik deze set ook maar bij de knutsel spullen zet voor in Domburg. De weersvoorspellingen zijn niet goed dus ik kan beter genoeg bij hebben hihi.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, Doosjes, kaarten, kaarten maken, Stampin'Blends

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s