Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: You are my anchor card Kit

Vanaf 1 juni komt Stampin’Up! met 10 nieuwe kits! 6 met stempels en 4 zonder stempels waarbij de teksten al geprint zijn. Je vindt ze vanaf 1 juni in mijn online shop: www. Madebyinepie.stampinup.net

Mocht er 1 kit heel snel gaan en uitverkocht zijn dan weet je dat meteen want dan staat deze niet meer in de shop. Op het moment dat deze weer voorradig is verschijnt het weer in de shop.

Dit is de stempelset die in de kit zit: super leuk met mooie teksten.

En dit kun je ervan maken: 10 mini kaartjes en 4 doosjes. Deze kit viel mij het eerste op want ik hou van de zee. En omdat ik wist dat we een week weg gingen, naar zee, heb ik deze meegenomen. Zo fijn: je hebt alles bij. Ik neem alleen als extra onze vloeibare lijm mee.

Kijk hoe leuk dit doosje is!

Zo leuk om te maken, dit is precies zoals het in de beschrijving staat maar ik ga zeker ook nog kaartjes maken naar mijn eigen idee. En ook de voorkant van het doosje natuurlijk: even wat madebyinepie jus erover hihi.

Er is ook een echte mannen kit want dat vinden we altijd moeilijk maar bovenstaande kaartjes kunnen ook voor mannen vind ik.

For the guys card kit

Easy peasy. Super leuk voor de beginnende stempelaars maar ook voor de gevorderden. Ik zal de kits hier zeker laten zien. 1 jun doe ik een verzamelbestelling weg dus laat mij voor 19.00 uur s’avonds weten wat ik voor jou mag bestellen!

Vandaag wat spierpijn van het golfen dus een rustig dagje. Morgen een dagje fietsen met mijn broer en schoonzus en dan zaterdag helaas weer naar huis.

Liefs uit Domburg,Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s