Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: onze laatste volle vakantie dag

Oh wat is deze week omgevlogen. En wat hebben we genoten. Ondanks de slechte weersvoorspellingen hebben we prachtig weer gehad. Vandaag ook weer droog weer alleen wel bewolkt maar dat maakt niet uit want wij gaan lekker fietsen met mijn broer en schoonzus.

Ik ben weer helemaal in balans en lekker ontstressed. Dat doet de zee met mij en natuurlijk het: alles mag niks moet gevoel in de vakantie. Willem had ook echt even dit nodig en is ook mooi tot rust gekomen.

Mijn kaartje van vandaag is weer met zo’n mooie achtergrond. En nu heb ik de Snailed It bundel gebruikt. De stempelset en de stansen,

Schattig kaartje toch? Dat envelopje is zo leuk. En vooral dat je er een mini briefje in kan stoppen. Helaas is deze bundel nog maar tot eind juni te bestellen want dan eindigt de huidige mini catalogus. Dus wil je deze nog hebben bestel hem dan snel bij mij.

Zo ik ga nu gauw opschieten want mijn familie zal zo voor onze deur staan en dan gaan we lekker km’s fietsen hier door het mooie Walcheren. Als het goed is komen er versoepelingen aan en kan ik op 7 Juni weer meer mensen uitnodigen voor mijn Koffie en Kaart middag en voor de aankomende Workshop Alcohol Blending techniek. Hou dus hier het kopje evenementen in de gaten. Of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Wil jij deze een paar keer per jaar ontvangen geef dan je email adres aan mij door en dan zet ik jouw op de mailing list. In deze nieuwsbrief, vertel ik wat de aankomende nieuwtjes van Stampin’Up! zijn en zet ik ook de datums van de workshops en evenementen. Bestellingen en aanmelden van de nieuwsbrief kan op hetzelfde vertrouwde adres madebyinepie@gmail.com

Liefs uit Domburg, Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer, Stampin'Blends

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s