Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: het zit er weer op onze geweldige week in Domburg

We zijn weer thuis, de was draait al, de spullen zijn uitgepakt en opgeruimd. Zonen geknuffeld en vissen begroet. Gelukkig schijnt hier de zon ook, en vanavond lekker de Streamers kijken en zingen en swingen.

Dit is het weekoverzicht. Het is bijna 1 juni en dan ga ik een verzamel bestelling doen. Vanaf 1 juni zijn er ook grote kortingen op producten uit de minicatalogus die nog tot eind juni loopt. Flinke kortingen tot wel 50%. Niet op alles maar ik stond verbaasd over hoeveel producten en ook heel vaak 50% korting. Zelf ga ik zeker ook nog producten bestellen zoals het True Love Dsp wat nu maar €7,00 per pak kost. En die leuke doosjes op pagina 11 kosten nu nog maar € 5,50.

In mijn online shop: madebyinepie.stampinup.net staan vanaf 1 juni om 20.00 alle producten.Zo zie je ook direct of het nog op voorraad is want op is op .Bij vragen mag je mij altijd mailen. En je bestelling doorgeven mag natuurlijk ook op madebyinepie@gmail.com

In mijn shop kun je betalen via creditcard of Pay Pall. Via de mail kun je betalen via bankoverschrijving en tikkie.

Dit is de lijst ik heb de Franse en Duitse sets eruit gehaald. Sommige producten staan ook in de nieuwe jaarcatalogus maar dan krijg je bv geen bundelkorting van 10%.

Liefs Ine

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s