Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: alles waar je ogen van gaan sprankelen moet je doen.

Soms vind je iets engs, soms denk je: kan dat nog wel op mijn leeftijd, wat zullen anderen ervan denken. Maar deze Quote zegt het al: als je ogen ervan gaan sprankelen moet je het gewoon doen. Ik ben opgegroeid in een wereld waar wij bijna de enige donkere mensen waren. Mijn moeder waarschuwde ons let op wat je doet want iedereen let op jullie omdat jullie donker zijn. Dit heeft mijn hele leven wel beïnvloed in negatieve maar ook positieve zin. Ik hou me het liefste altijd strikt aan de regels maar met een partner als Willem die juist daar heel anders in staat is dat soms lastig. Ook positief hoor want door hem doe ik nu vaak dingen die ik vroeger niet gedaan zou hebben. Hier moet je dus een balans in zien te vinden. En gelukkig lukt mij dat,nu ik ouder word steeds beter. En al hoewel hij dat soms moeilijk vind kan ik nu beter nee zeggen.

En dat doe ik nu ook met mijn werk als Demonstratrice. Soms gewoon dingen doen die ik eng vind: website maken, YouTube filmpjes maken. Maar doordat ik zoveel positieve berichten krijg word ik er blij van en ga ik gewoon door. Sommigen zeggen bloggen is uit. Prima, maar voor mij voelt het goed en mijn vaste volgers vinden het leuk dus ga ik door. En dingen die ik echt niet wil, waarvan mijn ogen niet gaan sprankelen doe ik dus ook niet. Natuurlijk wil ik graag geld verdienen maar niet ten koste van alles. Mijn insteek is altijd geweest om mensen te inspireren en anderen hun creativiteit te laten ontplooien zodat hun ogen ook sprankelen als ze hier weg gaan na een workshop of Koffie en Kaart. En dat mensen blij worden van die mooie handgemaakte kaart, want echte post is zoveel leuker. En gelukkig mogen we nu weer meer mensen ontvangen. Dus onthoud deze quote en doe zoveel mogelijk alleen dingen waar je ogen van gaan sprankelen!

Fijne zonnige zondag, Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s