Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: stippen kaart

Is dit geen feestelijk kaartje? En super eenvoudig te maken. Ik heb de geweldige stempelset Happiest Of Birthdays gebruikt. Deze heb ik in mijn Stamparatus gedaan en zo hem mooi gestempeld met Pacific Point op een mat van Basic White. En de leuke stippen hoor ik jullie vragen hoe maak je die, nou dat antwoord is simpel met een potlood.

Ik heb gewoon potloden met een gum aan het einde gebruikt om te stempelen: gaaf toch?

Granny Apple Green, Bermuda Bay en Mango Melody inktpads. En stippen zetten maar. Je krijgt zo een echt feestelijk effect. Een mat van Mango Melody eronder en de basiskaart is Granny Apple Green cardstock. Super leuke kaart ook voor een man. En Easy Peasy: ik hou ervan.

Morgen om 20.00 uur zit ik klaar om de bestelling door te geven want de laatste Kans producten zullen snel gaan. 50% korting op bv Dsp of stansen of een stempelset, wie wil dat nu niet. In mijn nieuwsbrief heb ik de lijst al als Pdf gezet. Maar morgenavond om 20.00 uur staan ze ook in mijn webshop dus kun je ook zelf een poging wagen. Wil je liever dat ik het doe mail mij dan snel op madebyinepie@gmail.com en dan ga ik mijn best doen. Hier kun je jezelf ook opgeven om de nieuwsbrief te ontvangen. Vooral deze uitgave stond vol met nieuwtjes.

Liefs Ine

Gebruikte Stempelset

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s