Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: weer een stippen kaart maar nu met een Dsp slakje en het mooie Nature’s Thoughts Dies

Kijk weer zo’n leukerd. Nu met een andere tekst uit de set: Happiest Of Birthdays. En daarom heen leuke stipjes gemaakt met de potloden. En bij “te laat” denk ik meteen aan slakjes. Dus deze slak uitgeknipt uit het Snail Mail Dsp. De stempelset Snailed It is vanavond vanaf 20.00 uur te koop met 25% korting: € 17,25. En de bijbehorende hartjes ( Resin Hearts) kosten dan maar € 4,25 ( 50% korting). Echt de moeite waard om te kijken wat er in de aanbieding is. Ik zet hier een link naar de Pdf maar dat is zonder foto’s. Vanavond om 20.00 staat het in mijn online shop:https://madebyinepie.stampinup.net/ Ik ga direct bestellen om 20.00 uur want op is op en vooral de producten met 50% korting zullen hard gaan.

Het bestempelde Basic White cardstock heb ik uitgestanst met de mooie rechthoek stans uit de Nature’s Thoughts Dies. Zo mooi dat subtiele randje. Dit op een mat van Bermuda Bay geplakt en daarna op de basiskaart van Basic White. Met Dimensionals de slak erop geplakt en naar een lieve vriend gestuurd. Hij was er erg blij mee dus weer een leuke mannenkaart idee.

Hier is de pdf van de laatste kans producten:

En vanaf vandaag zijn ook de Creatieve kits te bestellen in mijn online shop, dus vergeet niet een kijkje daar te nemen en ook het koopjes rek zit vol met goede aanbiedingen.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s